Президентът даде достатъчно време за консултации и забави времето за

...
 Президентът даде достатъчно време за консултации и забави времето за
Коментари Харесай

Нинова: ПП нямаха нищо против хартиените бюлетини, когато бяхме в коалиция, какво стана сега?

 „ Президентът даде задоволително време за съвещания и забави времето за предоставяне на мандат сякаш с цел да се сътвори  правителство. Всички изригнаха щастливо, че партиите си приказват, само че въпросът е какво си приказват. Служебното държавно управление прокарва доста противоречиви решения, които надали щяха да бъдат признати, в случай че имаше държавно управление, а поддръжката за бизнеса и семейството е блокирана ”. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред БТВ.

Тя изрази изненадата си от нервността към връщането на хартиените бюлетини.

„ Ние внесохме този законопроект, когато бяхме в коалиция с Политическа партия и те тогава нямаха нищо срещу. Даже Петков предложи да ограничим хартията да се гласоподава от 60 години нагоре.  Тогава им казахме, че не може да има ограничавания по възраст или пол ”, сподели още тя.

Лидерът на левицата безапелационна, че машините са довели до доста ниска изборна интензивност. Нинова прикани да се прегледа спадането на интензивността на гласоподавателите след въвежданото на напълно машинно гласоподаване.  

„ Служебният кабинет на Радев замразява приходите. Трябва да се внесе бюджет. Не инцидентно началото на ноември поканихме всички партии на диалог за бюджет. Представете си, че не създадем държавно управление и служебния кабинет не пожелае да внесе бюджет? ”, запита Нинова.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР